Blogarchive

2015/01/28

tuesday's

IMG_5818 Jos mun täytyis valita yks tietyn tyylinen vaatekappale, jota pitäisin joka päivä, niin se olis varmaankin harmaa svetari. Tän oon tilannut joskus viime sykysynä ja arvata saattaa, että käytössä on ollut ja paljon. Mukavuudenhalu kun mulla nykyään pukeutumisessa on kyllä aika etusijalla, varsinkin näin talvella!
befunky_artwork273.jpgHmm, mitä tähänkin nyt sanois. Otin taas tänään vähän reippaamman otteen noissa itsenäisten kurssien suorittamisessa ja päätin käydä kirjastossa lainaamassa muutaman kurssikirjan ja kun näin nää tiiliskivet niin en tiennyt oisko pitäny itkeä vai nauraa. On tullut selkeesti totuttua vähän liikaa noihin netistä löytyviin luentomateriaaleihin. No, nyt tiedän mitä teen ku tylsyys iskee hehheh...
befunky_artwork27.jpgMä ostan tosi harvoin kukkia, mut pitäis varmaan alkaa harrastamaan sitä vähän useemmin, nimittäin sen verran nättejä nää äidin mulle ostamat tulppaanit ovat!
befunky_artwork271.jpgbefunky_artwork272.jpg
Nyt mä otan tuon Ellen vielä hyppysiini kun en sitä kunnolla vielä oo edes lukenut läpi, oon vaan ihastellut tuosta kannesta Olivia Palermon täydellisiä hiuksia :D  Jospa uni tulis paremmin pienen lehtituokion jälkeen!

Ei kommentteja :