Blogarchive

2015/02/03

blue flowers

bikboktj.jpgbikbokflowers1.jpgbikbokflower.jpg

Eksyin piipahtamaan eilen ruokaostoksien lomassa myös BikBokiin ja arvata saattaa, etten lähtenyt sieltä ihan tyhjin käsin pois. Kun edellisessä postauksessa mainitsin, että himoitsen kaikkia harmaita vaatteita, niin nyt tein sitten poikkeuksen sääntöön ja ostin tuon kukallisen topin. Itseasiassa noita toppeja otin kyllä kolme kappaletta eri väreissä - kukallisen lisäks myös kaks mustavalko-kuviollista, mut tää yllä oleva on kyllä ihan lemppari.
Kuvissa näkyvät farkut ovat myöskin aika uudet ja BikBokista nekin. Rakastan noita Neverdenimin farkkuja, ihan täydellisiä ja mukavia päällä. Farkkuvarastojakin tuli tässä viimeviikolla tosiaan uusittua BikBokin kolmet kahden hinnalla-alesta ja noiden sinisten ohella mukaan lähti harmaat boyfriendit ja harmaat pillifarkut. Ei tarvi kyllä taas hetkeen housuja ostella haha.

Nyt alan editoimaan yhtä videota liittyen johtamisen kouluprojektiin, jota kuvattiin tänään päivällä tyttöjen kans koululla. Tais muuten muutama pari tyyppiä tulla vähän ihmettelemään että mitä me oikein tehdään, kun makasin koulun lattialla kamera kourassa videoimassa ja tytöt käveli näyttelijöiden rooleissa edestakasin käytävää pitkin. Saa nähdä mitä siitäkin videosta tulee...:D

6 kommenttia :

Riikka kirjoitti...

Noi farkut on ihan täydelliset! Oi, oispa jo kesä ja pärjäisi topeilla..

Outi Vänskä kirjoitti...

Riikka: kiitos, mäki niin tykkään! ja niinpä, ei vielä ihan tollasilla topeilla tarkene tuolla pakkases:D

Luna kirjoitti...

Vaau ihana paita! Ja ihan sairaan kiva blogi sulla muuten :)

Outi Vänskä kirjoitti...

Luna: kiitos sulle paljon! <3

CURIOUSNOORA kirjoitti...

Täältä löytyy kyllä niiiin ihania kuvia ja postauksia!

Mielettömän ihanat asukuvat. <3

Outi Vänskä kirjoitti...

CURIOUSNOORA: kiitos kiitos hurjasti <3