Blogarchive

2015/02/09

parhaita hetkiä

feb.jpgfeb1.jpgfeb2.jpg

Tällä hetkellä oma sohva ja viltti on maailman parasta, vaikka maailman parasta oli myös viime viikonloppu. Monta päivää sain taas viettää mun sydänkäpysten kanssa ja tuli sitä rellestettyä (luisteltua tappojäällä) Turun teillä ihan sitten kaiken edestä. Käteen jäi taas monta huippua muistoa hetkistä, joille saa nauraa vielä jälkikäteenkin vatsalihakset krampissa ja kyyneleet poskilla. Ne on niitä parhaita hetkiä, joiden ei haluais päättyvän koskaan. 

Vaikka kuinka hauskaa meillä olikin, niin lievästi sanottuna nämä muutamat viime päivät painaa silmäluomissa kun toi nukkuminen nyt saattoi jäädä vähän alakynteen. Itseasiassa luulin eläväni tiistaissa, mutta nythän onkin vasta maanantai, joten ehkä tää viikko nyt ei heti kättelyssä vielä oo ihan tuhoon tuomittu tän laiskanpuuskan takia.  Nyt menen siis pitemmittä puheitta untenmaille, jotta huomenna herään sitten hiukan pirteämpänä yksilönä uuteen päivään!

2 kommenttia :

Iida kirjoitti...

Löysin blogisi vasta vähän aikaa sitten, mutta ihastuin heti sun kirjoitustyyliin ja nätteihin kuviin. Sait minusta ehdottomasti uuden lukijan! :)

Outi Vänskä kirjoitti...

Iida: kiitoksia kovasti sulle! :) <3