Blogarchive

2015/02/11

wednesday morning breakfast

IMG_6240IMG_6245IMG_6196IMG_6234brekkie.jpgIMG_6252IMG_6243

Oikeastaan mulla ei ole näistä kuvista paljon muuta sanottavaa, kuin että voiko aamu enää paremmin alkaa. Tällasella meiningillä ja vieläpä ihan tavallisena koulupäivänä. Tää keskiviikkoaamu oli kyllä niin kivaa luksusta arjen keskelle, nimittäin tällasia aamupaloja ei kyllä ihan joka päivä tuu värkkäiltyä, ainakaan täällä suunnalla. Mutta oli jo aikakin, nimittäin viime kerrasta olikin jo tovi jos toinenkin kulunut, kun me tällä samalla kokoonpanolla loihdittiin tällainen aamupala. 
Yhdeksän maissa sitten istuttiin katettuun pöytään ja ehdittiin vielä ennen luennolle suuntaamista nauttia aivan täydellisestä auringonnousustakin aamuapalaa mutustellessa. Niinkin täydellisestä, että meinas kyllä ne auringonsäteet hiukan sokaista pimeän ja synkän talven jäljiltä haha. Täytyypä muuten kaivaa aurinkolasit esille.
Näin hyvän aamun jälkeen meni loppupäiväkin hyvissä fiiliksissä, eikä koulukaan maistunut yhtään puulta. Tää pitää siis selkeesti ottaa ihan joka viikkoiseksi tavaksi, jos nää luksusaamiaiset korreloi näin vahvasti mun opiskelumotivaation kanssa :D

5 kommenttia :

Riikka kirjoitti...

Tollaset aamut on todellakin sitä kuuluisaa arjen luksusta ;) Kelpais mullekin!

Sanna kirjoitti...

Näyttääpäs hyvältä, en pistäis itekään yhtään pahakseni tollasesta aamusta!! :>

<3:http://sannamarian.blogspot.fi/

Outi Vänskä kirjoitti...

Riikka: no äläpä muuta sano! ;)

Sanna: no oli kyllä kieltämättä ihan poikkeus sääntöön sen verran hyvä aamu ! :) <3

Essi kirjoitti...

Onpas ihania kuvia! Jotenki tosi raikkaasti ja erilaisesti toteutettu postaus :)

Outi Vänskä kirjoitti...

Essi: voi kiitti, kiva kuulla <3