Blogarchive

2015/03/09

adidas sweatsuit

gc22.jpgIMG_6660gc11.jpgIMG_6663
Kollaripuku/Sweatsuit - Adidas
Kengät/Shoes - Sixtyseven

Yks mun lemppariostoksista toissaviikon reissulta on kyllä ehdottomasti tää Adidaksen kollaripuku, hassu väripilkku vaatekaapin täydennykseksi ja ihan täydellinen rentoiluasu matkoille, kotiin ja muutenkin. Haha, täytyy myöntää että on ollut kyllä vähintään joka toinen päivä käytössä enemmän tai vähemmän oston jälkeen. Kuvissa näkyy myös matkalta ostetut kengät, jotka tulevat varmasti olemaan erittäin kovassa käytössä keväällä ja kesällä. Lämpenispä nuo kelit nyt vaan äkkiä niin pääsis noitakin käyttämään.

Viime viikko reissun jälkeen meni enemmän ja vähemmän kiireisissä meiningeissä, joten koitan paneutua tällä viikolla sitäkin paremmin muihin reissulla otettuihin kuviin. Aika paljon kuvia tuli otettua, joten niitä luvassa lisää siis! 

7 kommenttia :

annieveliina kirjoitti...

!!!!!!!!!! Oon yrittäny ettiä tuollasta komboa jonku vuoden!! Miksen löydä mistään :D Täydellinen! Saako udella paljon maksoi?

Petra kirjoitti...

Ooooh ihan täydellinen combo! <3 itselläni saman tapainen olis hakusessa!

Outi Vänskä kirjoitti...

annieveliina: voi apua haha pidetään peukkuja et löydät pian! Muistaakseni alaosa maksoi n.22 euroa ja yläosa puolestaan n. 46 €, eli ei ollut edes niin mahdottoman kalliit! :)

Petra: voi kiitos<3 mäkin niin tykkään! toivottavasti löydät myös mieluisen!:)

Riikka kirjoitti...

Apua miten tyylikäs! Mäkin haluan!

Outi Vänskä kirjoitti...

Riikka: kiitos Riikka! :)

Linda kirjoitti...

Huisin makee asu!! Ja noi kengät huh <3

Outi Vänskä kirjoitti...

Linda: voi kiitti kovasti :) <3 joo kengät on kyl nii munki mieleen!