Blogarchive

2015/03/24

lately

collage1.jpgcollage5.jpgcollage6.jpgcollage3.jpgcollage7.jpg
Mun tulee nykyään otettua tosi vähän puhelimella kuvia, vaikka tykkään kyllä itse selata esim. blogeista välillä myös puhelimella otettuja kuvia, niissä on se oma fiiliksensä. Asiaan taitaa olla aika paljon vaikutusta sillä, että mun iPhone alkaa pikkuhiljaa vedellä viimeisiään ja odotan vaan hetkeä kun se sanoo itsensä lopullisesti irti. Siitä on mm. koti-näppäin irronnut aikaa sitten, näyttö halki yläkulmasta ja sammuilee vähän väliä. Välillä se päättää myös elelllä ihan omaa elämäänsä ja poukkoilee mihin sattuu selatessa, vaikken olisi näytöstä sillä hetkellä edes painanut. Oon jo niin tottunut tuohon ailahtelevaan kapulaan, että ei enää edes ärsytä:D Tottumisesta huolimatta veikkaan et kohta ois korkea aika jo suunnitella uuden puhelimen hankintaa. 

Puhelimesta näihin satunnaisiin kuluneen kuukauden aikana otettuihin kuviin. Hurjan nopeasti on mennyt kyllä koko alkuvuosi ja maaliskuuhunkin on mahtunut vaikka ja mitä! Muunmuassa sitsejä, synttäreitä, tupareita, työhaastatteluja, bussissa ihan liikaa istumista ja tietysti tässä kaiken keskellä myös koulua. Kuten yllä olevan kollaasin kuvasta voi huomata, viime viikonloppuna kävin luistelemassa ekaa kertaa varmaan viiteen vuoteen ja vieläpä hokkareilla, joilla en muistaakseni oo ikinä ennen luistellut. Voin kertoa, että sen mukaista se meno olikin, näytin varmaan siltä etten oo koskaan luistimia jalkaan laittanut haha. Mut selvisin kaatumatta!
Jos menoa ja meininkiä on riittänyt tässä lähiaikoina, niin kyllä riittää myös seuraavien kolmen viikon aikanakin. Seuraavat pari viikkoa tulee vietettyä akselilla Helsinki-Kokkola-Kalajoki-Itämeri ja VVV-risteily, eli ei ole pelkoa siitä, että kävis aika pitkäksi. Tämän jälkeen olis vielä luvassa vujut ja samalla pitäis koittaa puristaa tää viiminen periodi kunnialla kasaan - siinä mulle siis pähkinää purtavaksi ihan riittämiin haha. Mutta en valita, oon tälläkin hetkellä niin innoissani keväästä ja kaikesta, että nautin kyllä ihan täysillä!

Tällaista kuuluu siis tänne suuntaan - mites teillä siellä ruutujen toisella puolella on lähtenyt kevät käyntiin?

Ei kommentteja :