Blogarchive

2015/03/13

lomakuvia

IMG_6424IMG_6465IMG_6471befunky_artwork.jpgIMG_6549IMG_6456IMG_6636IMG_6437kanaria12.jpgIMG_6433

Noniin parempi myöhään kuin ei milloinkaan näidenkin kuvien kanssa! Kuvia selaillessa tuli heti kyllä taas niin sellainen olo, että en pistäis pahakseni paistatella tuolla lämmössä - toinen viikko olis mennyt kyllä mulle vallan mainiosti. No mutta, onneks täällä Suomenkin kamaralla näyttää jo erittäin hyvältä tän valon määrän suhteen. 

Nämä kyseiset kuvat on kaikki alueelta, jossa meidän hotelli sijaitsi ja jossa lomailtiin suurinosa viikosta. Paikan nimi oli Taurito, hyvin pieni ja rauhallinen, mutta sitäkin viihtyisämpi. Paikka sijaitsi Gran Canarian ihan eteläpuolella ja oli etenkin siitä hyvä, että tuuli ei päässyt tuonne ollenkaan ja lämpöä riitti kyllä todella hyvin jopa helmikuussa. Jos kuitenkin kaipaa menoa ja meininkiä, niin sellaiselle kyseinen paikka ei ehkä anna parhaita puitteita, sillä tuolla lomaili enimmäkseen lapsiperheitä ja aikuisia. Meillä oli kuitenkin Tauritossa mitä parhain loma äidin kanssa rentoutuessa ja auringosta nauttiessa!

Muutamana päivänä käytiin myös Tauriton ulkopuolella, sillä ei jaksettu ihan koko viikkoa maata altaalla ja auringossa, vaan haluttiin myös nähdä vähän muutakin saaresta. Shoppailemassa käytiin pariin otteeseen kauppakeskuksessa nimeltä Atlántico, jota voin suositella kyllä jos haluaa ostoksia tehdä. Tuolta löytyi kaikkia perus ketjuliikkeitä kuten Zara, Stradivarius, Bershka, Mango jne. Kauppakeskus sijaitsi kaupungissa nimeltä Vecindario, johon pääsi kätevästi bussilla, tosin meillä kyllä sattui ja tapahtui noilla bussimatkoilla joka kerta niin paljon, että naurettiin aivan vedet silmissä äidin kanssa meidän touhulle:D Hengissä kuitenkin selvittiin siitäkin huolimatta, että kuskit ajoivat tuhatta ja sataa noilla pikkuteillä kallion kielekkeillä.

Yhtenä päivänä käytiin myös Las Palmasissa, mutta teen siitä erillisen postauksen, ettei tästä tuu aivan kilometripituista. Matkalla tuli myös päiviteltyä aika hyvin vaatekaapin sisältöä ja uusista jutuista tuli myös otettua kuvia - pitihän tuo kesäinen ympäristö käyttää hyödyksi myös vaatteiden kuvailuun. Joten noista maisemista kuvia vielä luvassa ihan kyllästymiseen asti, koittakaa kestää!:D 

5 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia! Millä kameralla ja objektiivilla kuvaat ja esim nää on otettu?:))

Riikka kirjoitti...

Ihanan aurinkoisia kuvia! Pääsispä jonnekin rannalle.. :)

Outi Vänskä kirjoitti...

Anonyymi: kiitos!:) mulla on Canon 550D + Sigman 1.4/f objektiivi!

Riikka: kiitos taas! <3 no pääsispä haha!!

Saara kirjoitti...

Eikä mikä lomakuume tulee näitä kuvia katsellessa!:)) Ihana aurinko ja muutenkin tosikivoja kuvia!!

Outi Vänskä kirjoitti...

Saara: kiitoskiitos paljon!! :))