Blogarchive

2015/03/19

reissukuvia part II

IMG_6486IMG_6484IMG_6489IMG_6499IMG_6498IMG_6493IMG_6482IMG_6497IMG_6488

Käytiin yhtenä päivänä Gran Canarialla ollessamme myös Las Palmasissa, sillä haluttiin myös nähdä vähän sitä ''oikeaa elämää'' saarelta, eikä viettää koko viikkoa hotellialueella muiden turistien seassa. Näitä kuvia selatessani kuitenkin tajusin, että ei me kyllä loppujen lopuksi tuosta kaupungista ihan hirveästi irti saatu, nimittäin päivän aikana tuli vietettyä ihan kiitettävästi aikaa kaupoissa sen sijaan, että oltaisiin panostettu kaupunkiin paremmin tutustumiseen. Hupsista. 
Jokatapauksessa, oli tästäkin huolimatta mukava viettää päivää myös paikallisten seassa ja edes näin pieneltä osin nähtynä kaupunki vaikutti viihtyisältä. Itse oon muutenkin enemmän kaupunki-ihminen kuin rantalomailija, joten tykkään kyllä aina jos vaan mahdollista niin yhdistää lomilla myös kaupungeissa vierailua. Kyllästyn nimittäin aika nopeasti rannalla makaamiseen.  
Eli jos itsekään yhtään kaipaa lomaltaan myös kaupunkikulttuuria ja on sattumoisin tuonne saarelle suuntaamassa, niin kannatan kyllä vierailua myös pääkaupungissa!

2 kommenttia :

Jenni T kirjoitti...

Jep, tykkään itekkin enemmän kaupunkilomista! Nää kuvat toi kyllä ihan hirveen matkakuumeen..
http://jennicarita.blogspot.fi

Outi Vänskä kirjoitti...

Jenni T: kaupunkilomat on kyl erittäin jees, mut toisaalta joskus on myös kiva hölläillä rannalla 8)