Blogarchive

2015/05/26

more from Tallinn

Tässä vielä vähän lisää kuvia toissaviikonlopulta, jolloin piipahdettiin tosiaan Tallinnassa minilomalla vanhempieni kanssa! Olisin kyllä ihan mielelläni viettänyt tuolla muutaman päivän kauemminkin, niin olis ehtinyt tutustua vähän laajemminkin koko kaupunkiin. Noiden parin päivän aikana ehdittiin kuitenkin kiertää hyvin tuo vanhakaupunki läpi, syödä hyvin ja tehdä mitä lomalla kuuluukin tehdä, eli ottaa rennosti!

IMG_7378IMG_7382IMG_7400IMG_7430

Yhdellä kadulla oli aivan liikaa aivan liian ihania kukkia myynnissä. Olisi niin paljon tehnyt mieli ostaa monta kimppua, mutta tyydyin kuitenkin vaan ihailemaan tota kukkamerta siitä ohi kulkiessa. Onneks silti pystyi ottamaan talteen noi ihanat kimput kuvien muodossa!

IMG_7465IMG_7462

Kukkien kuvaamisen lisäks oli tietenkin pakko ikuistaa myös muutama otos noista kaupungin rakennusten punaisista katoista!

IMG_7397IMG_7409IMG_7417IMG_7421

Taisi muuten olla tällä reissulla ensimmäinen kerta tälle keväälle, kun tuli syötyä ihan kirjaimellisesti ulkosalla. Vielä tosin oli hiukan liian viileää istua pihalla, mutta onneks oli vilttejä lämmittämässä.

IMG_7454IMG_7438IMG_7472

Vaikkei nyt ihan jokaista pikkukatua ehditty koluamaan läpi noissa parissa päivässä, niin siitäkin huolimatta tuli kyllä kierreltyä ahkerasti noilla ihanilla kujilla. Paljon nättejä kahviloita, putiikkeja ja niiden näyteikkunoita, joten ihasteltavaa kyllä riitti!

2 kommenttia :

essi kirjoitti...

Ihania kuvia ja superihanat asut! Tallinna on ihana kaupunki ja sinne on mukavan helppoa ja edullista matkustaa Suomesta. Itse asun nyt Englannissa ja monet eivät tiedä Viroa, sen sijaintia kartalla eivätkä mitään Tallinnasta. Melkein sääliksi käy, niin ihana paikka se on! Kävinkin viime keväänä kahdesti Tallinnassa melko oyhyen ajan sisällä ja sinne menisi mielellään vielä monta kertaa uudestaankin :)

Outi Vänskä kirjoitti...

essi: kiitos Essi! Tuntuu jotenkin hassulta, jos eivät edes koko maata tiedä!:D Tallinna on varsin ihana kaupunki kyllä, onneksi pääsin itsekin nyt käymään ja todellakin täytyy käydä vielä monesti uudestaan! xx