Blogarchive

2015/05/07

paisley

Collagepaisley1collagepaisley3Collagepaisley4collagepaisley2
Clothes-Cubus
Watch-Marc by Marc Jacobs
Heels-Zara

Täällä suunnalla on havaittavissa tällä hetkellä lievää tentteihin lukemisen välttelyä, joten päätin heittää lisää vettä myllyyn sillä saralla ja tulla postailemaan nää kuvat näin torstai-iltapäivän kunniaksi. Tosiaan, viimeistä viedään tän periodin osalta ja ensi viikon keskiviikkona päättyykin mun osalta ensimmäinen vuosi yliopistossa. Huhhei sitä odotellessa, nimittäin vielä pitäis muutamasta einiinkivasta tentistä selvitä, ennen kuin voin huokaista ja suunnata kesän viettoon. En malta odottaa, varsinkaan kun sälekaihtimien välistä tulvii auringonvaloa ja mieli harhailee jo aivan muualla kuin opiskelussa. Tässä vaiheessa onkin tullut moneen otteeseen tuumailtua, että millä ihmeen kaupalla  sitä viime keväänä jaksoikin lukea niihin pääsykokeisiin niin antaumuksella. Että tsemppiä vaan kaikille pääsykokeiden kanssa painiville!

Nyt mä keitän kupin kahvia ja otan luentodiat tän bloggerin sijasta esille, jotta ens viikolla voin sitten hyvillä mielin päättää tän kouluvuoden. Hyvää torstaita teille!

2 kommenttia :

Vivi kirjoitti...

Ihanan rento asu vaikka toisaalta korot tuo täydellisellä tavalla ryhtiä noiden housujen pariksi :D Täytyy yrittää itsellekin metsästellä ton tyylisiä housuja!

http://outihelena.blogspot.fi

Outi Vänskä kirjoitti...

Vivi: Totta tuo, näyttäis varmasti ihan eriltä esim. tennareiden kanssa!:D