Blogarchive

2015/05/20

Snapshots from Tallinn

Viime viikon keskiviikkona sain viimeisetkin tentit pakettiin ja lukuvuoden päätökseen, joten mikä sen parempi tapa aloittaa kesä ja unohtaa kouluhommat hetkeksi, kuin parin päivän minilomalla. Otsikosta ja kuvista jo varmaan huomaakin, että nää pari yötä tuli vietettyä rapakon toisella puolella Tallinnassa, johon suunnattiin heti torstaiaamuna vanhempieni kanssa. Mä en ollut koskaan aikaisemmin kyseisessä kaupungissa kunnolla vieraillut, lukuunottamatta monen vuoden takaista läpiajoa Pärnuun, joten oli jo korkea aikakin nähdä miltä tää kaupunki oikein näyttää. 
Tallinn3 CollageTallin2CollageTallinn1CollageTallinn7 Collage
Parin päivän aikana tuli kierreltyä vanhassakaupungissa, otettua kuvia kauniista paikoista, syötyä hyvin ja kyllä mä muutamat ostoksetkin ehdin tehdä. Yksi ostos näkyykin tuossa alimmaisen kollaasin keskellä, nimittäin nahkatakki, joka oli sen verran edullinen aidosta nahasta huolimatta, että se päätyi tän alehunttaajan ostoskoriin.

Mä tykästyin kyllä kovasti tuohon idylliseen vanhaankaupunkiin ja muutenkin koko Tallinnaan. En kyllä tiedä, miksei siellä ole aikaisemmin tullut käytyä varsinkin, kun toi välimatkakaan tänne Suomen kamaralle ei mikään päätä huimaava ole. Parempi kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan ja varmasti tulee tästedes käytyä vielä uudestaan! 

Ei kommentteja :