Blogarchive

2015/09/21

black and white outfit

IMG_9580IMG_9579IMG_9588IMG_9595leatherpants1IMG_9583
Paita/Shirt-Zara
Shortsit/Shorts-Gina Tricot
Kengät/Shoes-Nike
Laukku/Bag-Ralph Lauren

Tänään mulla on ollut niin maanantaifiilis kuin olla ja voi. Maanantaifiilis siinä mielessä, että aamulla olisin voinut vaan vetää peiton korville, jäädä nukkumaan ja odotella tiistaita. Asiaa ei myöskään auttanut yhtään se, että mulla ei ollut enää kahvia kaapissa, vaan jouduin tyytymään kohtalooni ja lähtemään ovesta ulos juomatta tuota aamujen pelastajaa. Luennoilta selvittyäni suuntasin nälissäni kauppaan hakemaan täytettä tyhjyyttään ammottavalle jääkaapille ja siinä vaiheessa kun pääsin vihdoin kotiin, tajusin että jotain tärkeää jäi ostamatta. Arvata saattaa, että se kahvi jäi sitten sinne kaupan hyllylle... Ei auttanut muu kuin heittää ruoat kaappiin ja kipaista takasin lähikauppaan.

Hiukan väärällä jalalla aloitettua maanantaita piristi kuitenkin se, kun käytiin extempore kuvailemassa tyttöjen kanssa. Kuvissa mulla on päällä yhdet tän hetken lempparivaatteista omassa kaapissa, nimittäin tuo raitainen vajaamittainen paita ja nahkashortsit. Noi shortsit ovat tällä hetkellä aika oiva valinta sään suhteen, kun ei ole vielä liian kylmä, mutta ei enää niin kovin lämminkään! 

Today I woke up on the wrong side of bed and I felt like I could've stayed in bed the whole day. I totally had the typical "Monday mood". It didn't get any easier to get the day started after I realised I had ran out of coffee. I was a bit dizzy the whole day since my days won't start without coffee. 
Luckily my day got a little bit better when we headed out to take some photos with my friends. I was wearing the favourites from my closet at the moment. The striped shirt goes well with the leather culottes in my opinion. 

Ei kommentteja :