Blogarchive

2015/10/10

slow mornings

IMG_9914IMG_9919IMG_9926

Rakastan hitaita aamuja, jolloin saa rauhassa juoda kahvit, syödä aamupalat ja valmistautua päivään. Vaikka arkenakin mulla on todella aikaisia herätyksiä koulun puolesta onneksi hyvin harvoin, niin viikonlopuissa on silti aina se oma fiiliksensä. Voi nukkua ihan himpunverran pidempään, katsoa tän hetken lempparisarjaa ehkä vähän liiankin monta jaksoa putkeen ja tehdä niitä koulujuttujakin yökkäreissä sohvalla. 

Vaikka tenttiviikko jo häämöttääkin edessäpäin ja ensi viikolla odottaa parit deadlinet, niin onneksi oon jo hyvällä mallilla noiden velvollisuuksien suhteen. Kuulun siihen kastiin, joka välillä jättää aivan liian viime tippaan monet koulujutut, mutta tänä syksynä oon kyllä oikeasti parantanut tapojani ja tehnyt hommia säännöllisesti pois alta. Ja mikä fiilis, kun ei tarvi ihan korvia myöten stressata tekemättömistä tehtävistä!

I love slow mornings when you can take it easy and don't have to drink up your coffee in a hurry. Luckily I don't have to wake up to school too early during the week either, but weekends are still a bit more special. 

Ei kommentteja :