Blogarchive

2016/01/08

freezing days

_MG_0038IMG_0548Collagetues51IMG_0529idkuvaCollageflow51IMG_0543_MG_0026

Nää rajut pakkaset yllättävät kyllä joka ikinen talvi pamahtamalla vasten kasvoja kuin salama kirkkaalta taivaalta, eikä niihin osaa oikein koskaan varautua. Kun ilman minkäänlaista esimakua mittari näyttääkin yhtäkkiä -25 niin sitä ollaan kyllä aina vähän sormi suussa mitä tonne ulos voi pukea päälle. Tiistaina meidän oli tarkoitus mennä ulos kuvailemaan Minnan kanssa, mutta päätettiin suosiolla skipata sen suuremmat kuvailureissut ja otettiin mieluummin kuvia sisätiloissa. Viiltävän kylmän ulkoilman vältteleminen on ollut tarpeellista myös sen takia, että sopivasti pakkasten tullen muhun iski jonkunlainen flunssa. 

Flunssasta ja pakkasesta huolimatta eilen oli kuin olikin suunnattava varhain aamulla kouluun muutaman viikon tauon jälkeen. Toi edellä mainittu kombo ei suoraan sanottuna hirveästi nostanut mun motivaatiotasoja siinä kello seitsemän torstaiaamuna ja olisinkin paljon enemmän kuin mielelläni jäänyt lämpimien peittojen alle torkkumaan. Ei kuitenkaan auttanut itku markkinoilla ja voitin mukavuudenhaluni suunnaten kuuliaisesti luennolle. Vuoden ensimmäisestä koulupäivästä kuitenkin selvittiin ja onneks myös flunssanpoikanen tuntuu nyt jotenkuten jo hellittävän. Viikonloppu kuluukin siis kotosalla rennoissa merkeissä, jotta oon maanantaina kunnolla taas terveiden kirjoissa!

This week the weather has been freezing cold here in Finland. On Tuesday we were planning on heading out to take photos with Minna but we managed to do that for about five minutes and after that we ran back inside. This week I also got a cold so I've been trying to avoid being outside as good as possible. 

5 kommenttia :

Taru kirjoitti...

ihania kuvia! en voinut olla huomaamatta tuota upeaa valokuvakehystä, mistä se on peräisin? :)

Outi Vänskä kirjoitti...

Taru: kiitos paljon! Kuvat on otettu ystäväni Minnan kauniissa kodissa ja jos en ihan väärin muista niin kuvassa näkyvä kehys on Stockalta :)

Roosa kirjoitti...

Kivoja kuvia olette sisälläkin saaneet! :)

http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

Mari Haapala kirjoitti...

Ompa kivat kuvat! :)

Outi Vänskä kirjoitti...

Roosa: kiitos paljon sulle ! :) x

Mari Haapala: kiitos paljon! xx