Blogarchive

2016/01/24

sunday walk

IMG_9845IMG_9824IMG_9873IMG_9818IMG_9816IMG_9843IMG_9819

Tänään tuli taas muistutettua itseäni siitä, kuinka paljon pienikin happihyppely piristää ja antaa lisää energiaa. Mulla on nyt vuodenvaihteen jälkeen pidemmän aikaa ollut enemmän tai vähemmän flunssa päällä, joten isommat liikuntasuoritukset ovat jääneet kutakuinkin minimiin. Flunssan ja liikunnan puutteen takia on ollut usein hyvin vetämätön olo, eivätkä päivät aina ole oikein meinanneet niin sanotusti lähteä käyntiin. 

Mun tulee harrastettua liikuntaa ulkoilun muodossa aivan liian vähän, joten siihen ois syytä kyllä tehdä pieni muutos. Jos aina ei tee mieli mennä sinne salille, niin aivan hyvin voisi käydä pienellä lenkillä ulkona. Eri asia tietysti viimeisten viikkojen aikana, kun noi pakkaset ovat olleet melko sietämättömät. Tämän päiväinen pidempi lenkki kuitenkin kohotti meikäläisen mielialaa sen verran, että täytyy kyllä ottaa vaikka tavaksi sunnuntain ulkoilut!

Today we went for a little sunday walk and it made me feel great. I've had a flu for a quite long time now so it gave me a lot of energy! 

3 kommenttia :

Roosa kirjoitti...

Jotenkin tosi kivoja kuvia vaikka yksinkertaisia ovatkin! :) Mikä kamera sulla on? :)

http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

Jessica Saarela kirjoitti...

Voi kun kivoja kuvia! :-)

Outi Vänskä kirjoitti...

Roosa: kiitos kiitos!! Mulla on Canonin 550D käytössä jossa Sigman 1.4f/50mm :))

Jessica Saarela: paljon kiitoksia !<3