Blogarchive

2016/04/20

lace & leather

200412004420043
20042 Coat-Pull&Bear
Dress&Bag-Lindex
Hat-H&M
Shoes-Vagabond
 
Täytyy kyllä todeta, ettei hymy ollut niin sanotusti herkässä näitä kuvia otettaessa. Tuuli oli niin jäätävä, että täytyi ihan tosissaan keskittyä pahimmilta irvistyksiltä välttyäkseni. Loppujen lopuksi onnistuttiin jopa nappaamaan muutama otos, joista ei varmaan ihan heti tuota tuulen voimakkuutta voi arvata. Hiukset eivät lennä ympäriinsä ja jopa hattukin pysyi päässä! Onni onnettomuudessa siis. 

Tuulesta tuohon mekkoon. Vaikka kyseinen vaatekappale toimii mielestäni hyvin nahkiksen ja sukkisten kanssa, niin varmasti toimii myös paljailla säärillä kesäisemmissä olosuhteissa. Lämpimiä kelejä siis odotellessa, nimittäin tällaiselle vilukintulle toi asu oli vielä toistaiseksi liian kesäinen, nahkiksesta ja sukkiksista huolimatta. Onneksi mulla oli kuitenkin mukana yksi viitta, joka tosin sai siirtyä kuvien ajaksi syrjään ;)

The wind was horrible while taking these photos, but somehow we managed to take some decent ones. It doesn't really even show how windy it was, since my hair is totally still in these photos. 

Even though I like the white dress with a pair of tights and a leather jacket, it was still a bit too cold for an outfit like this. So waiting for summer, when I can wear the dress without freezing.

2 kommenttia :

Pinja kirjoitti...

Voi että mä rakastuin tähän asuun! Ite oon kans pitkään pyöritellyt päässäni ajatusta nahkatakin heittämistä valkoisen pitsimekon päälle, mutta taidan odotella sen lookin kanssa vielä jonkin aikaa ja toivoa edes vähän lämpöisempiä säitä :D

Outi Vänskä kirjoitti...

Pinja: kiitos paljon <3 toi on kyllä visiona hyvä kymmenen, mutta käytännössä vielä ei-niin-toimiva:DD suotuisampia säitä siis odotellessa!!